Ide’værksted i Idestrup

Ide’værksted i Idestrup

Den 22. oktober er der Ide’værksted i Idestrup som skal skabe flere ”underværker”

De lokale ildsjæle, der var med til at få Pittstop og Ungdommens Højborg op at stå, er klar til at dele deres erfaringer og inspirerer andre. Det gør de i et Ide’værksted, som Realdania kampagnen ”Underværker” inviterer til mandag den 22. oktober klokken 16-19, det afholdes i Pittstop.

I værkstedet skal der arbejdes med nye ideer til projekter, som kampagnen ”Underværker” måske vil støtte i den kommende uddeling fra den almennyttige, erhvervsdrivende forening.

Målet er at bygge nye fællesskaber og sikre et levende lokalsamfund, man kan i værkstedet få hjælp til at udvikle sin ide.

Frist den 13.december

Der afholdes 5 af den slags værksteder rundt i landet. I København, Århus, Holstebro, Årslev på Fyn og i Idestrup, hvor man foruden ildsjælene kan møde arkitekt og kulturchef Ane Cortzen, der er medlem af bedømmelsesudvalget og repræsentanter fra ”Underværker”.

Kampagnen har netop lanceret en ny ansøgningsmulighed med frist den 13. december. ”Underværker” deler 45 millioner kroner ud via 3 ansøgningsrunder frem mod 2020. Det er gratis at deltage i ide`værkstedet, man kan tilmelde sig på mailen info@underværker.dk

Kilde: Folketidende