Indvielse af Pitstop Idestrup

Åbning af Pitstop Idestrup.

Lørdag d. 26/5 var der indbudt til indvielse af ”Pitstop” med taler fra borgmester John Brædder, Louise Sparre Flørning forkvinde for IOLR og resten af holdet bag det flotte projekt. Karl Andersen fra lokal og anlægsrådet, samt IUK ved Gitte Hauerslev og Carl Ravn.

Herefter kunne man gå rundt og se de flotte lokaler, mens der var mad og drikke.

Huset rummer bl.a. café som bestyres af Mads Damgaard. Caféen er åbent dagligt og der serveres bl.a. barista kaffe, lækre sandwich og små retter. Huset indeholder også 2 bed and breakfast rum som hver kan rumme 4 overnattende gæster. I rummene er der sovepladser i stueplan og på en hems, samt bad og toilet. Tanken er at de overnattende gæster skal proviantere i den tilhørende café, da overnatningsmulighederne også bestyres af caféen.

Herudover er IUK indlogeret på førstesalen og åbner 28 august i sommer, med god plads til vores unge mennesker. Der er også et større lokale, som vil kunne bruges til fester.

Gårdhaven er næsten et kapitel for sig, her kan man sidde og indtage sin mad og drikke fra caféen i hyggelige omgivelser og det var også her der var helstegt pattegris, fadøl, musik og hygge på åbningsdagen.

Husk at kigge forbi og støtte Mads Damgaard, samt hvad vores alle sammens Pitstop tilbyder.

Indvielse af Pitstop Idestrup den 26. 05. 2018.